Op 27 november 2023 evolueerde D E Architecten uit Tervuren naar studio WAAGA.

Insight

Belangrijke Architectuurstudies voor Nieuwbouwprojecten: Wat Je Moet Weten

De basis van een succesvol project

Bij de start van een nieuw nieuwbouwproject zijn er cruciale architectuurstudies waar u rekening mee moet houden. Deze studies vormen de basis voor een succesvol project en zorgen ervoor dat alles vlot verloopt. In deze blogpost bespreken we de essentiële studies die van invloed zijn op uw nieuwbouwavontuur.

De Noodzaak van Stabiliteitsstudies voor Nieuwbouw: Wat je moet begrijpen

Een externe ingenieur wordt aangesteld om de stabiliteit van het ontwerp te onderzoeken en op te volgen. Wij coördineren deze studies voor u.

EPB-Verslaggeving en Energie-Efficiëntie: Een Stap Richting Duurzaamheid

Deze verplichte studie zorgt ervoor dat je project aan alle energienormen voldoet. De EPB-verslaggever wordt door jou aangesteld, maar wij coördineren de studies en ondersteunen je bij de ventilatiestudie en luchtdichtheidstest.

Leverancier of fabrikant doen een pitch in verband met samenwerken met architect

Veiligheidscoördinatie bij Nieuwbouwprojecten: Een Onmisbare Rol

Als er minstens twee aannemers betrokken zijn, is een veiligheidscoördinator verplicht. Wij zorgen voor de coördinatie van deze studies.

Aanvullende Studies voor Specifieke Behoeften: Wat je moet overwegen

Een grondonderzoek is essentieel om de draagkracht van de ondergrond te bepalen. Wij regelen deze tests voor jou.

Conclusie

Het begrijpen van deze architectuurstudies is essentieel voor een succesvol nieuwbouwproject. Of je nu een ervaren bouwer bent of voor het eerst een huis bouwt, het kennen van deze studies geeft je een voorsprong. Heb je vragen over deze studies of wil je meer informatie? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij jouw bouwplannen.

Deel dit artikel

FB
X
LNK