Op 27 november 2023 evolueerde D E Architecten uit Tervuren naar studio WAAGA.

Waarden

waarden
gedreven
architecten

studio WAAGA wil de omgeving, in zijn esthetiek en functie, verrassend verbeteren.

Een dynamische A-Z aanpak met de focus op verrassende meerwaarde in de gehele omgeving.

Studio WAAGA verkent alle aspecten van uw project, van begin tot eind. Elke vraag wordt aangepakt en krijgt een oplossing: van exterieur tot interieur, van inplanting tot detail.
We overlopen hierbij alle schaalniveaus en coördineren ook alle (nodige) nevenstudies.

Onderzoek naar beleving en wens

We maken een duurzaam en innovatief ontwerp waarbij alle omgevingsfactoren worden getoetst aan het gestelde bouwprogramma en waarbij de wensen van de bouwheer, maar even goed van de eindgebruiker, centraal staan.

We denken steeds vooruit en anticiperen op evoluties. Zo creëren we functionele en tijdloze architectuur.

Verrassende
meerwaarde

Met de verkregen inzichten uit het onderzoek gaan we aan de slag om een verrassend ontwerp te creëren. We genereren creatieve ideeën en indien nodig denken we out-of-the-box.
Het doel is om u te verbazen met nieuwe ideeën en meerwaarde die u zelf nog niet had overwogen. Ons ontwerp overstijgt de letterlijke opdracht zonder hieraan voorbij te gaan.

Architectuur integreren in de omgeving en omgekeerd

We creëren met oog voor alle betrokkenen, inclusief de gebruikers en bredere gemeenschap, om duurzame en inclusief ruimtes te ontwerpen die synergie bevorderen.
Onze ontwerpfilosofie benadrukt dat een gebouw zelden geïsoleerd staat, maar verbonden is met de omgeving.

Testimonial

Ambitieuze dromen

Verhuizen naar een nieuw land en daar een nieuw huis laten bouwen is een bijzondere uitdaging. De samenwerking met studio WAAGA heeft dit ambitieuze plan realistischer gemaakt. Ze boden A tot Z service, vanaf het eerste moment dat we contact met ze opnamen tot de laatste minuut, zelfs na de opleveringsdatum. Hun unieke ideeën over de indeling hielpen om met succes aan onze complexe verwachtingen te voldoen. Nu hebben we een geweldig huis, dat we ons thuis kunnen noemen, dankzij alle waarden die studio WAAGA eraan heeft toegevoegd.

Lajos T.

Een klik?

Benieuwd naar wat wij voor uw project
kunnen betekenen? Vraag hier een
verkennend gesprek aan.

hi@studiowaaga.be
02 582 04 93