Op 27 november 2023 evolueerde D E Architecten uit Tervuren naar studio WAAGA.

Architectuur professionele projecten

Welkom bij onze architectuurdiensten voor de professionele bouwer.

Zoekt u als bedrijf of ontwikkelaar de perfecte balans tussen functionaliteit, esthetiek en budget in architectuur? Wij begrijpen uw uitdaging en ontwerpen een passende oplossing.
Ontwerp van een modern kantoorgebouw
Prachtig ontworpen kantoor voor de Bumaco group te Rotselaar

studio WAAGA ontwerpt
gebouwen om in te beleven

Waarom zou u voor ons kiezen als architect voor uw professioneel project?

Wij begrijpen het belang van het versterken van uw bedrijfsvoering op alle vlakken. Onze architectuur is toegespitst op het stimuleren van professionele groei en voorspoed, een kernonderdeel van onze aanpak.

Architecten met ervaring en expertise

Wij vertalen uw wensen

Na een grondige analyse van uw wensen en behoeften bekijken we dit in relatie tot de locatie. We streven naar een symbiose tussen architectuur, interieur en omgeving. Dit is de basis voor een innovatief en verrassend antwoord. Het uiteindelijk resultaat gaat verder dan u verwacht, zonder de opdracht zelf uit het oog te verliezen.

Graag zekerheid voor aanvang?

Wenst u onverwachte verrassingen na de start van een nieuw project te vermijden? Twijfelt u over de mogelijkheden van uw pand of perceel, en welke opties haalbaar zijn binnen uw budget voor een verbouwing of interieur vernieuwing?

A tot Z services en beleving

01.

Analyse en Conceptontwikkeling

02.

Ontwerp en detaillering

03.

Omgevingsaanvraag en vergunningen

04.

Aanbesteding

05.

Uitvoering

06.

Oplevering en nazorg

Aarzel niet langer en geef uw professioneel project de aandacht die het verdient.

studio WAAGA, Waarden gedreven architecten die naadloos interieur en exterieur combineren tot een aantrekkelijk totaalpakket voor uw droomproject. Uw visie, onze creativiteit.

Ontdek onze projecten

Ontwerp van een modern kantoorgebouw

Bedrijvencomplex Wingtower

Testimonial

Een duurzame impact

Vanaf de eerste dag van de oprichting van studio WAAGA werd Bumaco vaste klant, zoveel jaren en zoveel projecten later hebben we er nog altijd geen seconde spijt van gehad. Ieder project is anders, maar met oog voor degelijkheid, duurzaamheid en zonder ooit het architecturale uit het oog te verliezen. Sinds enkele jaren maken we ook gebruik van de binnenhuisarchitectuur van studio WAAGA, wat absoluut een meerwaarde is! Het resultaat is dat de bedrijfsgebouwen van onze Bumaco-Group allemaal een tijdloze, oerdegelijke look uitstralen en op die manier kan ik stellen dat studio WAAGA een echte partner is in het (succes)verhaal dat Bumaco-Group iedere dag schrijft.

Roel Buelens, CEO Bumaco-Group

Architectuur plannen

F.A.Q.

Met aannemers waar we in het verleden al mooie en succesvolle projecten mee gerealiseerd hebben, werken we uiteraard graag ook opnieuw mee, maar we zijn op generlei wijze gebonden aan één of meerdere aannemers.

We staan ook altijd open om nieuwe bouwprofessionals te leren kennen, en te bekijken of onze waarden overeenstemmen.

Zij moeten namelijk onze projecten tot een goed einde brengen, en de kwaliteiten leveren die wij in onze projecten verwerken, om zodoende uw bouwwensen te realiseren.

Zowel aannemer, architect en ingenieur zijn 10 jaar aansprakelijk voor ernstige gebreken die de ‘integriteit’ van de werken in gevaar brengen.

Dit geldt in eerste instantie voor alle stabilitaire zaken maar zeker ook voor vochtinfiltraties (aangezien deze op termijn ook de stabiliteit van het gebouw kunnen aantasten.)

Deze periode gaat in vanaf de voorlopige oplevering van de werken of ingebruikname van het gebouw. In deze periode zijn wij gebonden om deze problemen mee te onderzoeken, en oplossingen naar voor te brengen.

Zowel architect, ingenieur alsook aannemer (ingeval van woningbouw) zijn wettelijk verplicht zich decenaal te verzekeren.

Voor elk project waar een omgevingsvergunning voor vereist is, dient u minstens een architect en een veiligheidscoördinator onder de arm te nemen. Afhankelijk van de aard van het project is het mogelijks nodig ook nog andere studies en consultants in te schakelen (EPB-verslaggever, ingenieur stabiliteit, grondsonderingen, ingenieur technieken, asbestinventaris/sloopopvolgingsplan, bodemdeskundige, akoestische studies…)

Ook al is onze visie op architectuur modern en hedendaags, in onze gebouwen vindt u relatief weinig vormelijke gelijkenissen. Onze architectuur kenmerkt zich dus niet zo zeer door vooraf gedefinieerde vormelijke elementen, wél laten we ons leiden door die waardevolle architecturale oplossing voor uw specifieke project op zich…

Deel uw project idee met ons!

Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen? Vraag hier een verkennend gesprek aan.

hi@studiowaaga.be
02 582 04 93