Op 27 november 2023 evolueerde D E Architecten uit Tervuren naar studio WAAGA.

Woning C-H

Prachtig ontworpen moderne nieuwbouw woning

Privé – Totaalproject – Nieuwbouw Woning C-H Sculptuur De woning wordt behandeld als een sculptuur, die bijgesneden wordt op maat van programma en oriëntatie. Het hoofdvolume volgt onder andere uit de schuine ligging van de straat en de bouwhoogtes van de buren. De verschillende insnijdingen, groot en klein, worden bepaald door interactie van deze sculptuur […]

Woning V-C

Prachtig ontworpen moderne nieuwbouw woning

Privé – Totaalproject – Nieuwbouw Woning V-C Compact volume De uitdagingen bleken niet min, het resultaat is echter verrassend eenvoudig: een compact volume van twee bouwlagen, dat de helling ingeschoven wordt. De woning is hedendaags en strak, maar blijft tegelijkertijd ook discreet door maximaal rekening te houden met de impact van de bouwvolumes en -hoogtes […]

Woning D-R

Prachtig ontworpen moderne nieuwbouw woning

Privé – Totaalproject – Nieuwbouw Woning D-R Totaalconcept Het uitgangspunt was een ruime woning met hoogstaande afwerking die maximaal profiteert van het uitzicht en de oriëntatie, en dit in een volumetrie die zich eerder bescheiden opstelt ten opzichte van de omliggende woningen. We realiseerden een totaalconcept waarbij, zowel qua architectuur als interieurontwerp, verfijnde detailleringen centraal […]

Middelkerke

Totaalrenovatie van een duplex appartement aan de Belgische kust

Privé – Totaalproject – Verbouwing Middelkerke Opportuniteit Op de zeedijk in Middelkerke kwam een typisch 2everblijfappartement te koop. Onze klant, reeds eigenaar van het daaronder gelegen (identieke) appartement, liet dit niet aan zich voorbijgaan en gaf ons opdracht om van twee, één te maken.  Dankbare opportuniteit dus om het stereotiepe stramien van een dijk-appartement van […]

Woning D-G

Privé – Totaalproject – Nieuwbouw Woning D-G Maximale beleving in eenvoud Het ontwerp van deze woning vloeit voort uit het concept dat we bedachten, de omgeving en de wensen van de bouwheer. We wilden een echte ‘thuis’ creëren, met veel aandacht voor interactie naar buiten en binnen. Om het volledige bouwprogramma binnen de vooropgestelde oppervlakte […]