Op 27 november 2023 evolueerde D E Architecten uit Tervuren naar studio WAAGA.

Architectuur publieke projecten

Welkom bij onze architectuurdiensten: uw sleutel tot een prachtige project van A tot Z!

Als u van een VZW, gemeente of een andere openbare instantie bent en een architectenbureau met de vereiste expertise en aantoonbare referenties nodig heeft voor uw openbare opdracht, dan biedt onze ervaring en portfolio de zekerheid die u zoekt.
Doordacht ontworpen nieuwbouw uitbreiding aan bestaand schoolgebouw
Doordacht ontworpen nieuwbouw uitbreiding aan bestaand schoolgebouw

studio WAAGA ontwerpt
projecten om in te beleven

Waarom zou u voor ons kiezen als architect voor uw publiek project?

Met onze uitgebreide ervaring en expertise in de publieke sector, houdt studio WAAGA uw wensen nauwlettend in het oog, streeft naar een symbiose tussen architectuur, interieur en omgeving, en analyseert grondig het programma om te leiden tot innovatieve en verrassende oplossingen, tot in de fijnste finesses.

Architecten met ervaring en expertise

Wij vertalen uw noden

In uw zoektocht naar een architectuur die publieke meerwaarde creëert, bieden wij een aanpak die zowel administratieve nauwkeurigheid als langetermijnvisie integreert. Uw publieke projecten krijgen zo een voorbeeldfunctie, voor nu en voor de toekomst, een essentieel aspect dat zich onderscheidt van particuliere projecten.

A tot Z services en beleving

01.

Analyse en Conceptontwikkeling

02.

Ontwerp en detaillering

03.

Omgevingsaanvraag en vergunningen

04.

Aanbesteding

05.

Uitvoering

06.

Oplevering en nazorg

Aarzel niet langer en geef uw publiek project de aandacht die het verdient.

studio WAAGA, Waarden gedreven architecten die naadloos interieur en exterieur combineren tot een aantrekkelijk totaalpakket voor uw droomproject. Uw visie, onze creativiteit.

Testimonial

Inspirerende ruimte

studio WAAGA slaagde erin een geïnspireerde leeromgeving te creëren, waar leerlingen zich kunnen ontwikkelen en groeien. Het ontwerp van de klaslokalen en verbindingsruimtes straalt een gevoel van ruimte, licht en openheid uit, waardoor een positieve leeromgeving wordt bevorderd. We zijn onder de indruk van de inzet, toewijding en betrokkenheid die studio WAAGA heeft getoond.

Eddy Van de Velde,  VZW Ignatius Scholen in Beweging

Ontdek onze projecten

Speels ontwerp van een nieuw uitbreiding aan een bestaande school

kleuterschool GBS ‘de 9sprong’

Architectuur plannen

F.A.Q.

Met aannemers waar we in het verleden al mooie en succesvolle projecten mee gerealiseerd hebben, werken we uiteraard graag ook opnieuw mee, maar we zijn op generlei wijze gebonden aan één of meerdere aannemers.

We staan ook altijd open om nieuwe bouwprofessionals te leren kennen, en te bekijken of onze waarden overeenstemmen.

Zij moeten namelijk onze projecten tot een goed einde brengen, en de kwaliteiten leveren die wij in onze projecten verwerken, om zodoende uw bouwwensen te realiseren.

Zowel aannemer, architect en ingenieur zijn 10 jaar aansprakelijk voor ernstige gebreken die de ‘integriteit’ van de werken in gevaar brengen.

Dit geldt in eerste instantie voor alle stabilitaire zaken maar zeker ook voor vochtinfiltraties (aangezien deze op termijn ook de stabiliteit van het gebouw kunnen aantasten.)

Deze periode gaat in vanaf de voorlopige oplevering van de werken of ingebruikname van het gebouw. In deze periode zijn wij gebonden om deze problemen mee te onderzoeken, en oplossingen naar voor te brengen.

Zowel architect, ingenieur alsook aannemer (ingeval van woningbouw) zijn wettelijk verplicht zich decenaal te verzekeren.

Voor elk project waar een omgevingsvergunning voor vereist is, dient u minstens een architect en een veiligheidscoördinator onder de arm te nemen. Afhankelijk van de aard van het project is het mogelijks nodig ook nog andere studies en consultants in te schakelen (EPB-verslaggever, ingenieur stabiliteit, grondsonderingen, ingenieur technieken, asbestinventaris/sloopopvolgingsplan, bodemdeskundige, akoestische studies…)

Ook al is onze visie op architectuur modern en hedendaags, in onze gebouwen vindt u relatief weinig vormelijke gelijkenissen. Onze architectuur kenmerkt zich dus niet zo zeer door vooraf gedefinieerde vormelijke elementen, wél laten we ons leiden door die waardevolle architecturale oplossing voor uw specifieke project op zich…

Deel uw project wensen met ons!

Benieuwd naar wat wij voor uw project kunnen betekenen? Vraag hier een verkennend gesprek aan.

hi@studiowaaga.be
02 582 04 93